Urheilun ystäville on kehitetty useita viihdyttäviä ja toiminnantäyteisiä pelejä, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä. Jatkuvien räiskintäpelien sijaan on hauska pelata jotain aivan erilaista, kuten esimerkiksi urheilun maailmaan sijoittuvia pelejä.

Jalkapallofaneja on muistettu erityisesti, sillä FIFA, joka on jalkapallon kattojärjestö, on myös suositun pelisarjan nimi. Fifa on EA Sportsin kehittämä vauhdikas pelisarja, josta löytyy runsaasti erilaisia osia. Lisäksi pelejä on jaettu myös eri sarjoihin, kuten World Cup, Street Football, European Championship ja Champions League. Fifan lisäksi on kehitetty myös muita jalkapalloon liittyviä pelejä, kuten esimerkiksi Jalkapallomanageripeli, jossa pelaaja pääsee keräämään oman jalkapallojoukkueen, jota pelaaja voi treenata ja suunnitella pelitaktiikoita ja muuta hauskaa. Manageripelejä voidaan pelata maksutta internetissä. Myös jääkiekosta löytyy Jääkiekkomanageripeli, jossa toimitaan samaan tyyliin, mutta lajina on jääkiekko!

Muita hauskoja urheilupelejä ovat käsipallon ja koripallon manageritoiminta, jotka myös vaativat joukkueen keräämistä, harjoittelua ja taktikointien suunnittelua. Lisäksi näissä peleissä varataan hallit ja harjoittelu – sekä yöpymistilat, sekä hoidetaan ryhmän talousasioitakin, jotta joukkue pysyy toiminnassa taloudellisesti.

Urheilupelejä löytyy myös erilaisille pelikonsoleille, kuten esimerkiksi Nintendon suunnittelema Wii. Tälle konsolille löytyy useita hauskoja pelejä, kuten esimerkiksi Wii Sports, joka pitää sisällään viisi eri urheilupeliä. Pelikonsolin ohjainta voidaan käyttää aivan kuten mailaa vaikkapa tenniksessä, joten pelaamalla saadaan myös hauskaa liikuntaa. Jääkiekkoa löytyy lisää EA Sportsin NHL-urheilupeleistä. NHL 15 – peli sisältää myös suomalaisen jääkiekkoseuran Vaasan Sport-seuran, mikä on hauska lisä peleihin.