Pokeri on jännittävä korttipelimuoto, oli se sitten pöydän ääressä porukalla pelattavaa pokeria tai pokeriautomaatilla pelattavaa videopokeria, sillä kummassakin pelimuodossa nousevat hiukset pystyyn jännitellessä mahdollista voittoa, osuuko muhkean rahapotin voitto omalle kohdalle. On yleisesti tiedossa, että videopokeri on tuottoisa pelimuoto, jossa palautusprosentti saattaa olla jopa 99 % ja voitot suuriakin.

Videopokeri on aivan kuin tavallinen pokeri ja sitä pelataan verkossa samalla tavalla kuin tavallisia pokeripelejä, eli tavoitteena on saada esimerkiksi aikaan mahdollisimman hyvä pokerikäsi viidellä kortilla. Videopokeriautomaatti muistuttaa verkon kolikkopelejä, jossa automaatti toimii jakajana. Videopokeri sisältää napsauttelemisia pelaajan valitessa panoksen suuruuden ja tämän jälkeen on aika napsauttaa jaa-painiketta, jolloin automaatti jakaa viisi korttia näytölle. Lisäksi voiton ollessa kyseessä, voi pelaaja tuplata mahdollisen voittonsa tai lunastaa sen, sillä voitot maksetaan automaattisesti. Tuplaukset ovatkin videopokerin herkkua, sillä tuplaamisen avulla saattaa kammeta hulppean voittopotin kotiin. Videopokeripelejä on useita erilaisia, joten kannattaa aina tarkistaa kyseessä olevan pokeriautomaatin toiminnot ja muut pelisäännöt.

Suosituimpia videopokeripelejä ovat esimerkiksi Jacks or Better, Kakkospokeri ja Jokeripokeri, joka on monen suomalaisen erityinen suosikki. Jokeripokeria pelataan pokeriautomaatissa viiden kortin ostopokerina, jossa jaetaan viisi korttia. Jokeri-kortilla on erityinen merkitys Jokeripokerissa, sillä se toimii villinä korttina. Lisäksi tässä pokeripelissä voidaan voitto tuplata koko summalla tai jos haluaa olla hieman varovaisempi, voi pelaaja riskeerata ainoastaan puolet voittosummasta. Pokeria ei siis tarvitse aina pelata perinteiseen tapaan, vaan myös videopokeri tarjoaa pelaajalle hauskoja ja jännittäviä hetkiä.