Uusia nettipelejä tulee kun sieniä sateella. Välillä runsaudenpula saattaa jopa masentaa, kun koittaa valita juuri senhetkiseen mielentilaan sopivaa peliä, välillä se taas saa pelaajan hurmion kaltaisen innon valtaan. Pelaaja saattaa huomata monia mielenkiintoisia uutuuspelejä ja klikata tiensä kolikkopeliuutuuksien maailmaan.

Casino

Taannoin NYT-liitteessä oli juttu siitä, miten pelien tekijät ja pelaajat ovat kyllästyneet sotapeleihin maailman terrorismitilanteen vuoksi. Sotapelien lisäksi netissä onkin tarjolla nykyään laidasta laitaan pelejä, kaikille pelaajatyypeille. Riippuen siitä, minkä pelin pelaaja päätyykään valitsemaan, kannattaa hänen hioa strategiansa ennen peliin ryhtymistä. Seuraavaksi käsittelemme näiden pelikategorioiden strategioita, jotka löytyvät Videoslots -pelisivustolta:

  • Slottipelit
  • Blackjack
  • Ruletti
  • Raaputusarvat

Slottipelit

Kolikkopeleissä on mistä valita. Pelejä löytyy lähes joka lähtöön. Pelaajan kannattaakin strategiaa miettiessään ottaa huomioon, haluaako peliltään paljon erilaisia bonuspelejä, kertoimia taikka progressiivisen päävoiton. Kun on valinnut pelille halutut ominaisuudet, voi keskittyä hiomaan strategiaa näiden ominaisuuksien perusteella.

Esimerkiksi Bonus Beans -uutuusslottipelissä erilaiset pavut tuovat mukanaan erilaisia kertoimia. Näitä kannattaa pitää silmällä, ja panostaa sen mukaan.

Blackjack

Blackjack -klassikkopelissä on myös paljon tuurista kiinni. Tässä pelissä kannattaakin siksi kiinnittää huomio siihen, koska panostaa ja kuinka paljon. Pääsääntönä on, jos pelaajan käsi on lähempänä 21:ä kuin jakajan, voittaa hän silloin blackjackin.

Ruletti

Netissä pelattava ruletti ei ole lähelläkään venäläistä rulettia (edes suklaista sellaista). Netissä pelatessa voikin keskittyä seuraamaan kuulien pyörimistä ruletissa rauhaisissa tunnelmissa.

Ruletissa voiton todennäköisyys määräytyy sitä mukaa, kuinka monta numeroa pelaaja peittää. Mitä enemmän numeroita on peitossa, sitä pienempi on myös voittava kerroin. Siten kannattaakin miettiä, mikä on itselle paras suhde voiton todennäköisyyden sekä voittokertoimen välillä.

Raaputusarvat

Raaputusarpojen saralla kyseessä on puhdas sattuma. Hyvänä strategiana voidaan kuitenkin pitää hyvän panoksen valitseminen, sillä mitä suurempi panos, sitä suuremmaksi kasvaa myös mahdollinen voitto. Netin raaputusarvat tarjoavat hyvän panoshaitarin, usein kahteenkymmeneen euroon saakka. Muutamalla eurolla voi moninkertaistaa voittonsa.